Home Mobiel Login

Activiteiten van de Moba Group

De Moba Group is ’s werelds meest toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld.

Het bedrijf heeft meer dan 500 medewerkers in dienst en beschikt over 3 locaties voor onderzoek en ontwikkeling en 4 productielocaties. Daarnaast worden op alle locaties van de Moba Group producten verkocht en service geboden.

In samenwerking met onderzoeksinstituten en universiteiten proberen onze onderzoekers om voortdurend innovaties in onze branche te brengen. Door gebruik te maken van geavanceerde elektronica, plaatmetaal en technologieën op het gebied van kunststof zijn onze technici in staat om totaaloplossingen te ontwikkelen die zijn aangepast aan de wensen en behoeften van onze klanten.

Naast de technische focus hebben wij geleerd dat samenwerken met onze klanten de belangrijkste sleutel tot succes is. Wij streven naar het hoogste serviceniveau. Dit doen wij door middel van het organiseren van trainingssessies in ons technisch trainingscentrum, onze helpdesk die vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is, een snelle levering van onderdelen, trainingen op locatie tijdens de opstartfase – en als allerbelangrijkste – technici die zich dicht bij onze klanten bevinden.

Onze service maakt het verschil!